De Beste BBQ

#DeBesteBBQ gebruiken in jouw webshop

De inhouden van de tests en quotes vallen onder het auteursrecht van de betreffende redacteurs en digishock als eigenaar van de websites. Ons doel is de verkoop van kwalitatief hoogwaardige barbecues in Nederland en BelgiĆ« stimuleren. Daarom mogen quotes, foto’s en awards gebruikt worden, mits er aan de volgende regels wordt voldaan.

Gebruik van de award logo's

De logo’s van de awards mogen aan productbeschrijvingen worden toegevoegd. We vragen in ruil, een link terug naar de beoordeling van de betreffende barbecue. Het is niet nodig om verdere verklaringen met betrekking tot auteursrechten te vermelden.

Gebruik van quotes

Quotes uit beoordelingen van onze testers, mogen vrij worden gebruikt, mits de naam van de tester wordt toegevoegd. Ook verzoeken wij u een link naar de complete test te plaatsen zodat uw bezoekers de quote kunnen valideren.

Gebruik van foto's

De tests bestaan uit foto’s van de producent en foto’s die de testers zelf hebben gemaakt. Neemt u een foto die onze tester heeft gemaakt over in uw webshop, dient u deze van een naamsvermelding te voorzien en een vermelding naar deze website.

Uitzonderingen

Indien u een uitzondering wenst op bovenstaande regels, of twijfelt over uw toepassing van de met auteursrecht en persoonlijk recht beschermde materialen, neem dan contact op met [email protected].